Keski-Suomen, eli virallisen Saunamaakunnan pääkaupunki, Jyväskylä on saanut saunavalikoimaansa upean lisäyksen Bistro Kirkkopuiston modernista saunasta!

Bistro Kirkkopuiston saunakabinetti koostuu tunnelmallisesta saunasta, sekä tyylikkäästä oleskelutilasta. Paraatipaikalla sijaitsevan Bistron sauna sopii niin kaveriporukoille, urheilujoukkueille ja yrityksille. Jopa 25 hengen illanviettoon tai kokouspäivään sopiva saunakabinetti on varusteltu modernilla kokoustekniikalla. Näyttävän tummanpuhuville lauteille mahtuu kerralla noin 15 löylyttelijää.

Illanvieton Bistron saunalla kruunaa herkulliset ja monipuoliset saunamenut. Keittiömestarimme suunnittelemat mutkattomat menukokonaisuudet tarjoillaan saunakabinetissa buffet- tyyliin.

Bistron saunamenut

Saunamenu Runsas 52€/hlö

Kurpitsa-, vuohenjuusto-, rucola-salaatti
Katkarapu-Ceasarsalaatti
Hiillostettua lohta ja tilliä
Paahdettua kananpoikaa, chilimajoneesia ja granaattiomenaa
Talon leipää & voita

Yön yli hautunutta karitsaa, sitruunakastiketta ja punajuurta

Saunamenu Rehti 38€/hlö

Tomaatti-mozzarellasalaattia
Katkarapu Skågen (sis. kananmunaa)
Savustettua lohta & mummonkurkkua
Ilmakuivattua kinkkua & melonia
Kukkakaali-, rucola- & granaattiomena- salaatti

Saunamenu Raikas 28€/hlö

Kana-Caesar- salaattia
Punajuuri-vuohenjuustosalaattia
Kapris-perunasalaattia

Saunamenu Kevyt 16€/hlö

Kinkku-juustopiirakkaa
Talon leipää & voita

Saunan juomakaapista löytyy monipuolisesti alkoholittomia ja alkoholillisia virvoitusjuomia, jotka veloitetaan kulutuksen mukaan. Saunailtaa varten on mahdollista tilata myös esimerkiksi viiniä pulloittain. Saunatilamme ovat anniskelualuetta, joten omien juomien mukana tuominen ei ole sallittua. Menut tarjoillaan saunalle minimissään 10 hengelle, alle 10 hengen seurueille tarjoilut sovitaan erikseen.

Bistro Kirkkopuisto

Hinnasto:

Tilavuokra: arkisin 250 € / 4h, viikonloppuisin (pe & la) 320 € / 4h. Ylimenevät tunnit 90 € / h. Tilavuokra sisältää pyyhkeet sekä laudeliinat

Varaukset ja tiedustelut Yöpuu Yhtiön myyntipalvelusta puhelimitse (0)14 333 911 tai sähköpostitse myynti@yopuuyhtio.fi.

Tervetuloa löylyttelemään!

29.9.2022

Bistron kahvila avataan arkiaamuisin kello 9

Maanantaista 3.10. alkaen Bistro Kirkkopuiston kahvila avataan arkisin kello 9.

9.9.2022

Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

Bistron 1-vuotista taivalta juhlitaan syys-lokakuun ajan huikealla saunakampanjalla!