BISTRO KIRKKOPUISTON SAUNAPAKETTI

Auki tänään: 9:00 - 21:30 | Yhteystiedot ja aukioloajat

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Kirkkopuisto sauna

11.1.2024

BISTRO KIRKKOPUISTON SAUNAPAKETTI

Pakkaset paukkuu, mutta Bistro Kirkkopuiston sauna on lämpimänä!

Nyt on aika kerätä joukkue, ystäväporukka tai vaikka työyhteisö kokoon ja tulla nauttimaan tunnelmallisesta iltapäivästä tai illasta Bistron sauna- ja seurustelutilaan!

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia Bistron yksityisestä sauna- ja seurustelutilasta sekä herkullisesta noutopöytämenusta alkuvuoden ajan, pääsiäiseen saakka, seuraavin tarjoushinnoin;

SAUNAPAKETTI alk 40€/hlö sisältäen;

Illanvieton Bistron alakerran saunakabinetissa (yli 10 hlön seurueille) sisältäen pyyhkeet ja laudeliinat. Saunan varausaika on max neljä (4) tuntia Bistro Kirkkopuiston aukioloaikojen mukaan. Illan kruunaa herkullinen raikas -noutopöytämenu.
Saunatila on anniskelualuetta, omien juomien tuominen tilaan ei ole sallittua.

MENU RAIKAS

Vihersalaatti (M,G)
Kana-Caesarsalaatti (L)
Meloni-juustosalaatti (L,G)
Kolmioleipälajitelma (L)
Sipsejä ja talon dippikastiketta (L,G)

Janon yllättäessä saunan juomakaapit ovat seurueenne käytettävissä. Nautittujen virvoitusjuomien veloitukset laskutamme kulutuksen mukaan. Mikäli toivotte, on saunan oleskelutilaan lisäksi mahdollista tilata esimerkiksi viinejä pullottain, teettehän viinitilaukset ennakkoon.

Huomioithan, että yksityinen ravintolan sauna- ja seurustelutila ovat anniskelualuetta,  omien ruokien ja juomien tuominen tilaan ei ole sallittua.

Lue lisää saunatiloistamme.

Varaukset ja tiedustelut Yöpuu Yhtiön myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse 014 333 911

saunatila

2.3.2024

Bistron viini-iltapäivä lauantaina 23.3.2024

Bistrossa maistellaan jälleen viinejä yhtiömme sommelierin Ulla Häkkisen johdolla!

22.2.2024

Bistro Kirkkopuiston pääsiäisen 2024 poikkeusaukioloajat

Normaaleista aukioloajoista poikkeuksia 28.3.-1.4. välillä.

22.2.2024

Bistro palvelee vappuna 2024

Palvelemme vappuaattona 30.4. ja vappupäivänä 1.5.

19.1.2024

BISTRON SMÖRREBRÖD-PÄIVÄT

Bistro Kirkkopuistossa herkutellaan smörrebrödeillä vuoden 2024 alkupuolella!

18.1.2024

Seniorialennusta à la carte- tuotteista Bistro Kirkkopuistossa

Seniorialennus -10% à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.

9.1.2024

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

26.1.2023

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.