Bistro Kirkkopuiston terassi on auki!

Tervetuloa Bistro Kirkkopuiston terassille!

Bistro Kirkkopuiston terassi toivottaa auringonpalvojat tervetulleeksi! 100- paikkainen, tyylikäs terassimme on oiva paikka nautiskella kesäisestä auringosta, sillä meille paistaa aamusta iltaan asti. Huonon sään sattuessa voit valita pöydän katoksen alta.

Terassillamme voit nautiskella Bistron maukkaita annoksia ja raikkaita juomia. Koko a' la carte- listamme on tilattavissa terassille. Kesän 2022 uutuutena meiltä saa myös ihanaa lähiherkkua, Pihtiputaalla valmistettua Liisankankaan jäätelöä! Jäätelöä ja juomia voit tilata TopBox- ulkomyyntipisteeltämme, joka on avoinna säävarauksella seuraavin aukioloajoin:

o Ma-Pe 11-22

o La 10-22

o Su11-20

Tavataan Bistron terassilla!

Bistro Kirkkopuiston terassi
Liisankankaan jäätelö

3.8.2022

Hae Verson kokousvastaavaksi!

Hotelli Verson tiimi etsii lisää osaajia iloiseen joukkoonsa. Haemme kokousvastaavaa Versoon pitämään huolen kokousasiakkaidemme viihtyvyydestä ja palveluista!

2.6.2022

Bistro Kirkkopuiston kesän aukioloajat

Tutustu Bistro Kirkkopuiston kesän aukioloaikoihin ja tule kanssamme nauttimaan kesästä!

Bistro Kirkkopuiston moderni tilaussauna kutsuu löylyttelemään!

6.4.2022

Bistro Kirkkopuiston saunapaketti

Nauti ystäviesi kanssa kesästä, löylyistä ja Bistron loistavista tarjoiluista!