Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

30.11.2022

Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

Bistro Kirkkopuistossa löylytellään alkuvuodesta tammi-helmikuussa 2023 tarjoushinnoin! Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia Bistron saunatiloista normaalia edullisemmin!

TAMMI-HELMIKUUN AJAN TARJOAMME SAUNAN TARJOUSHINTAAN:

Maanantai-Torstai 200€/4h (ovh. 250€)
Perjantai-Lauantai 250€/4h (ovh. 320€)
Lisätunnit 90€/tunti

Nyt onkin aika kerätä joukkue, ystäväporukka tai työyhteisö kokoon ja tulla nauttimaan tunnelmallisesta illasta Bistron sauna- ja seurustelutilaan!

LUE LISÄÄ SAUNATILASTA & MENUISTA

Illanvieton Bistron saunalla kruunaa herkulliset ja monipuoliset saunamenut. Keittiömestarimme suunnittelemat mutkattomat menukokonaisuudet tarjoillaan saunakabinetissa buffet- tyyliin.

Janon yllättäessä saunan juomakaappi on seurueenne käytettävissä, juomien veloitus kulutuksen mukaan. Saunalle on lisäksi mahdollista tilata esimerkiksi viiniä pullottain.

Huomioithan, että saunatila on anniskelualuetta, joten omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

Varaukset ja tiedustelut Yöpuu Yhtiön myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse 014 333 911.

26.1.2023

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.

21.12.2022

Bistron Brunssi 11.2.

Aloita viikonloppu maistellen herkullisia Bistron brunssiruokia!

Bistro Kirkkopuiston moderni tilaussauna kutsuu löylyttelemään!