Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

30.11.2022

Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

Bistro Kirkkopuistossa löylytellään alkuvuodesta tammi-helmikuussa 2023 tarjoushinnoin! Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia Bistron saunatiloista normaalia edullisemmin!

TAMMI-HELMIKUUN AJAN TARJOAMME SAUNAN TARJOUSHINTAAN:

Maanantai-Torstai 200€/4h (ovh. 250€)
Perjantai-Lauantai 250€/4h (ovh. 320€)
Lisätunnit 90€/tunti

Nyt onkin aika kerätä joukkue, ystäväporukka tai työyhteisö kokoon ja tulla nauttimaan tunnelmallisesta illasta Bistron sauna- ja seurustelutilaan!

LUE LISÄÄ SAUNATILASTA & MENUISTA

Illanvieton Bistron saunalla kruunaa herkulliset ja monipuoliset saunamenut. Keittiömestarimme suunnittelemat mutkattomat menukokonaisuudet tarjoillaan saunakabinetissa buffet- tyyliin.

Janon yllättäessä saunan juomakaappi on seurueenne käytettävissä, juomien veloitus kulutuksen mukaan. Saunalle on lisäksi mahdollista tilata esimerkiksi viiniä pullottain.

Huomioithan, että saunatila on anniskelualuetta, joten omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

Varaukset ja tiedustelut Yöpuu Yhtiön myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse 014 333 911.

2.12.2022

Bistro Kirkkopuiston joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Tutustu tästä Bistron normaalista poikkeaviin aukioloaikoihin.

1.12.2022

JOULUN 2022 PARHAAT LAHJAKORTTITARJOUKSET

Meiltä hankit joulun parhaat elämyslahjat, jotka varmasti ilahduttavat. Valikoimassa on kuusi upeaa lahjakorttitarjousta!

17.11.2022

Bistro Kirkkopuiston Joululounas 12.-22.12.

Tunnelmoi joulusta kanssamme herkullisella joululounaalla!

Bistro Kirkkopuiston moderni tilaussauna kutsuu löylyttelemään!