Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

9.9.2022

Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

Bistro Kirkkopuisto täytti torstaina 8. syyskuuta 2022 1-vuotta, ja sen kunniaksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia Bistron saunatiloista normaalia edullisemmin!

SYYS-LOKAKUUN AJAN TARJOAMME SAUNAN TARJOUSHINTAAN:

Maanantai-Torstai 200€/4h (ovh. 250€)
Perjantai-Lauantai 250€/4h (ovh. 320€)

Nyt onkin aika kerätä joukkue, ystäväporukka tai työyhteisö kokoon ja tulla nauttimaan tunnelmallisesta illasta Bistron sauna- ja seurustelutilaan!

LUE LISÄÄ SAUNATILASTA & MENUISTA

Illanvieton Bistron saunalla kruunaa herkulliset ja monipuoliset saunamenut. Keittiömestarimme suunnittelemat mutkattomat menukokonaisuudet tarjoillaan saunakabinetissa buffet- tyyliin.

Janon yllättäessä saunan juomakaappi on seurueenne käytettävissä, juomien veloitus kulutuksen mukaan. Saunalle on lisäksi mahdollista tilata esimerkiksi viiniä pullottain.

Saunatilamme ovat anniskelualuetta, joten omien ruokien ja juomien tuominen ei ole sallittua.

Varaukset ja tiedustelut Yöpuu Yhtiön myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse 014 333 911.

29.9.2022

Bistron kahvila avataan arkiaamuisin kello 9

Maanantaista 3.10. alkaen Bistro Kirkkopuiston kahvila avataan arkisin kello 9.

Bistro Kirkkopuiston moderni tilaussauna kutsuu löylyttelemään!