BISTRON SMÖRREBRÖD-PÄIVÄT

Auki tänään: 9:00 - 21:30 | Yhteystiedot ja aukioloajat

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

19.1.2024

BISTRON SMÖRREBRÖD-PÄIVÄT

Yöpuu Yhtiön keittiömestarit Jukka, Hannu ja Riku kävivät syksyllä opintomatkalla maistelemassa kansainvälisiä herkkuja ja haistelemassa uusia tuulia ravintoloidemme tarjontaan. Matkakohteeksi valikoitui Kööpenhamina, josta on tullut eittämättä gastronomisesti yksi maailman johtavista ruokapääkaupungeista. Matkalta mukaan tarttui toki kaikenlaista, mitä voi nähdä pieninä vivahteina Pöllöwaarin, Verso Baari & Keittiön ja Kirkkopuiston listoilla. Eräs osa-alue reissussa teki kuitenkin keittiömestareihimme lähtemättömän vaikutuksen ja sen kokemuksen haluamme jakaa myös asiakkaillemme.

Tanskalaiseen ruokakulttuuriin kuuluvat olennaisena osana täytetyt avoleivät, smörrebrödit. Niitä on saatavilla miltei joka paikassa, kadunkulmissa, kahviloissa ja kuppiloissa. Tanskasta löytyy runsaasti ravintoloita, joiden ainoana liikeideana on tarjota laadukkaista raaka-aineista rakennettuja smörrebrödejä ja niihin juuri sopivasti paritettuja juomia niin taitavasti, että osa niistä on mainittu Michelin Guidessa.

Vaikka voileipien täytteissä vain mielikuvitus on rajana, ovat jotkut makuyhdistelmät niin vakiintuneita, että niille on annettu omat nimensä. Miltä kuulostaisi ”Aurinko Gudhjeimin yllä”, ”Eläinlääkärin yöpala”, tai ”Pariisinpihvi”?

Alkuvuoden 2024 aikana olisi mahdollisuus nauttia smörrebrödeistä, kun järjestämme Bistro Kirkkopuistossa Smörrebröd- päivät! Voileipiä pääsee maistelemaan la 17.2. klo 12-15 ja la 9.3. klo 12-15.

Smörrebrödit kootaan buffetiin, jossa on lajitelma herkullisimpia makuyhdistelmiä tanskalaisista voileivistä. Tarjolla on klassikkoyhdistelmiä: katkarapu-kananmuna, graavilohi-sinappikastike ja tietysti paahtopaisti-piparjuuri. Toki makuja on haettu myös muualta Pohjolasta, kuten matjessilliä Västerbottenjuustolla.

Näihin herkullisiin makuihin sommelierimme on valinnut sopivat ruokajuomat sekä smörrebrödien nauttimiseen olennaisena osana kuuluvat maustetut snapsit, joita voitte tilata paikan päällä tarjoilijoidemme suositusten mukaan.

SMÖRREBRÖD -BUFFET 37€/hlö
Lauantai 17.2. klo 12-15
Lauantai 9.3. klo 12-15

VARAA PÖYTÄSI TÄÄLTÄ - huomioithan, että kyseisinä aikoina ei ole normaali a la carte-tarjontaa saatavilla. Kysy erikoisruokavalioista ennakkoon.

2.3.2024

Bistron viini-iltapäivä lauantaina 23.3.2024

Bistrossa maistellaan jälleen viinejä yhtiömme sommelierin Ulla Häkkisen johdolla!

22.2.2024

Bistro Kirkkopuiston pääsiäisen 2024 poikkeusaukioloajat

Normaaleista aukioloajoista poikkeuksia 28.3.-1.4. välillä.

22.2.2024

Bistro palvelee vappuna 2024

Palvelemme vappuaattona 30.4. ja vappupäivänä 1.5.

18.1.2024

Seniorialennusta à la carte- tuotteista Bistro Kirkkopuistossa

Seniorialennus -10% à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.

11.1.2024

BISTRO KIRKKOPUISTON SAUNAPAKETTI

Bistrossa löylytellään nyt tarjoushintaan!

9.1.2024

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

26.1.2023

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.