Kukkasidontaa Versossa yhdessä Minnan Ruusupuun kanssa 8.10.

15.9.2022

Kukkasidontaa Versossa yhdessä Minnan Ruusupuun kanssa 8.10.

KUKKAKIMPUN SIDONTAA YHTEISTYÖSSÄ MINNAN RUUSUPUUN KANSSA

Syksyn piristys monessa kodissa ovat leikkokukkakimput - nyt pääset harjoittelemaan niiden sitomista yhdessä taitavan Ruusupuun Minnan kanssa. Minna opettaa kimpun sitomisen salat ja lopputuloksena on ihana, kotiin vietävä syksyinen kukkakimppu!

Kukkien sidonnan lomassa tarjoilemme raikkaan, alkoholittoman lehtikuohumaljan sekä Verson kondiittorin makean leivonnaisen. Mikä ihana lauantaipäivän aloitus!

Ajankohta: lauantai 8.10. klo 11:00-13:00
Paikka: Verson sisäterassi
Hinta: 49€ henkilö, sisältäen tarjoilut, sidonta-opetuksen sekä kukkakimpun (maksu tilaisuuteen tullessa)

Ilmoittaudu mukaan 28.9. klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info@hotelliverso.fi. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä mahdolliset erikoisruokavaliosi.

Kurssille otetaan ensimmäisen 20 ilmoittautunutta.

29.9.2022

Bistron kahvila avataan arkiaamuisin kello 9

Maanantaista 3.10. alkaen Bistro Kirkkopuiston kahvila avataan arkisin kello 9.

9.9.2022

Bistro Kirkkopuiston saunatarjous

Bistron 1-vuotista taivalta juhlitaan syys-lokakuun ajan huikealla saunakampanjalla!

Bistro Kirkkopuiston moderni tilaussauna kutsuu löylyttelemään!