Lauantailounasta Bistro Kirkkopuistossa

Auki tänään: - Suljettu | Yhteystiedot ja aukioloajat

Yöpuu Yhtiön uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista, uutuuksista ja tarjouksista. Emme koskaan lähetä turhaa roskapostia, vaan aina asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi suunniteltuja uutisia ja kiinnostavia sisältöjä kaikista toimipisteistämme: Versosta, Bistro Kirkkopuistosta ja Yöpuu-Pöllöwaarista. Liity siis postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

22.3.2024

Lauantailounasta Bistro Kirkkopuistossa

Lauantaisin lohikeittoa ja vuohenjuustosalaattia saatavilla jo kello 11 alkaen!

Meiltä on toivottu lauantailounasta, joten toteutamme tämän toiveen keitto- ja salaattilounaan muodossa! Lohikeiton hinta 16 euroa ja vuohenjuustosalaatin hinta 17 euroa sisältävät annoksen lisäksi leivän ja juomaksi veden. Tilaukset ja pöytiinohjaus kassalta.
À la carte- keittiömme aukeaa kokonaisuudessaan lauantaisin kello 13.

Tervetuloa lauantailounaalle!

4.4.2024

Bistro palvelee vappuna 2024

Palvelemme vappuaattona 30.4. ja vappupäivänä 1.5.

23.3.2024

Bistron viini-iltapäivä lauantaina 20.4.2024

Bistrossa maistellaan huhtikuussa parsaviinejä yhtiömme sommelierin Ulla Häkkisen johdolla!

16.3.2024

JAZZIA & SAMPPANJAA VERSOSSA PE 19.4.2024

Versossa nautit huikean kattauksen samppanjoita laseittan yhdessä jazzin sulosävelien kanssa. Tällä kertaa teemana ovat blanc de blancs-samppanjat.

18.1.2024

Seniorialennusta à la carte- tuotteista Bistro Kirkkopuistossa

Seniorialennus -10% à la carte- listan annoksista ma-to klo 16-17 ja pe 15-16 välillä.

9.1.2024

YÖPUU YHTIÖ OY:LLE UUSI TOIMITUSJOHTAJA

26.1.2023

Kokoustamaan Bistro Kirkkopuistoon

Tunnelmallinen seurustelutilamme on oivallinen kokouspaikka 10-20 hengen kokouksiin.